Pachet remodelare corporala

 

Urmeaza sa fii mireasa? Iti doresti sa ai un corp de invidiat in ziua nuntii tale? Vrei sa fii sigura ca timpul petrecut la sala de sport iti va aduce rezultatul dorit? Daca ai raspuns cu “DA” la aceste intrebari atunci pachetul de remodelare corporala “Bride to be” este pentru tine!
Pachet complet de servicii creat special pentru mirese care include sedinte de antrenamente shaping, recomandari nutritionale si sedinte de masaj anticelulitic.

Programul include:
1. Antrenamente shaping (8 sau 12 sedinte / luna)
2. Sedinte masaj anticelulitic (10 sedinte / luna)
3. Recomandari nutritionale

Antrenamentele de shaping te vor ajuta sa-ti remodelezi intregul corp si sa-ti tonifiezi musculatura. Cu ajutorul acestor exercitii vei obtine o talie bine definita, brate tonifiate, fese bombate si coapse sculptate.

Masajul anticelulitic este metoda perfecta pentru tratarea celulitei, imbunatatirea aspectului pielii si remodelare corporala. In cadrul pachetului poti alege sedinte de masaj anticelulitic pe zona: abdominala (cu durata de 15 minute), fese si coapse (cu durata de 30 minute) sau combinat abdomen+fese+coapse (cu durata de 40 minute)

Recomandarile nutritionale oferite de catre instructorii nostri te vor ajuta sa mentii procesul de slabire si atunci cand nu esti la sala. Vei afla care alimente te ajuta sa slabesti sanatos si constant fara a dauna sanatatii.

Iti garantam si cel mai avantajos pret!

Exemplu: Pentru pachetul “Bride to be” care include 8 sedinte de shaping si 10 sedinte de masaj anticelulitic pe zona abdominala vei plati doar 188 lei lei in loc de 269 lei!

Costul pachetului va fi stabilit in dependenta de necesitatile tale!

Recomandam tuturor viitoarelor mirese sa incepeti programul de slabire si remodelare corporala cu cel putin 4 luni inainte de ziua evenimentului.

Pentru a beneficia de acest pachet va trebui sa ne prezinti copia contractului de inchiriere a salii de nunta.

bride1