Posted by & filed under Istorii de succes.

Manuela Mîndru: „am avut norocul sa gasesc acest club, pentru noi femeile”

“Ma aflu dupa 20 de saptamani in care am mers, la inceput de doua ori, mai apoi de trei ori pe saptamana la gimnastica si intentionez sa merg in fiecare zi. Ma veti intreba daca am slabit? Majoritatea persoanelor urmaresc acest lucru. Eu am fost in situatia in care urmaream si urmaresc sanatatea mea. M-am hotarat sa fac miscare in clipa in care am primit un diagnostic  cu o boala autoimuna incurabila ce imi provoca dureri mari articulare si stari nesfarsite de oboseala. M-am hotarat in momentul in care, citind despre efectele adverse ale medicamentatiei ce mi-a fost prescrisa, si pe care am refuzat sa o urmez, am considerat ca cel mai bun remediu pentru mine este miscarea, o alimentatie sanatoasa si o viata echilibrata. Si am avut norocul sa  gasesc acest club, pentru noi femeile, care abia isi deschidea usile. Da, a fost norocul meu pentru ca am fost intampinata de fete grozave, bine pregatite, care isi fac timp pentru fiecare persoana sa discute, sa te cunoasca si sa te urmareasca in  evolutia ta, in functie de scopul pe care ti l-ai propus. Eu, cu ajutorul lor, si le multumesc din suflet, mi-am atis scopul! Ma simt minunat, plina de tonus, foarte activa si astept noi provocari.

Astept cu nerabdare orele de shaping, sa ma intalnesc cu “Robotel” (Ala Bradu) asa cum o numesc pe instructoarea mea, neobosita, plina de zambet si totodata foarte serioasa in efectuarea antrenamentului.

Am uitat poate un amanunt important. Am 50 de ani, dar varsta nu conteaza. Trebuie sa inaintam in viata sanatosi si increzatori in noi insine.

Le multumesc mult antrenoarelor si celor ce au avut ideea de a crea acest centru, putin altfel dacat clasicele sali de fitness, aerobic, etc. Stiti vorba proverbului – OMUL sfinteste locul.”

Manu