Lady Sport Club – sala femeilor din Iasi!

 

skruchivanieMembră a Federaţiei Internaţionale de Shaping, Lady Sport Club a decis să aducă frumuseţea sănătoasă şi în oraşul tău.

Ţi-ai dorit vreodată să ajungi într-o sală de sport unde ţi se va explica pas cu pas ce trebuie să faci pentru a ajunge la scopul pe care ţi l-ai propus? Unde să poţi face schimb de informaţii utile şi reţete culinare sănătoase. Sala, unde să te simţi în largul tău şi să formezi o echipă cu celelalte femei care-şi doresc acelaşi lucru: să fie sănătoase, să aibă un corp tonifiat, să arate bine şi să menţină rezultatele obţinute.

Lady Sport Club înseamnă o abordare individuală a fiecărei doamne care ne păşeşte pragul. Cu un program de exerciţii bine dozat vei reuşi să-ţi modelezi orice parte a corpului.

Uită de oboseală, ore extenuante petrecute la sală şi zile de înfometare, căci noi îţi vom dezvălui secretul unei alimentaţii sănătoase dar şi gustoase. Shaping-ul este calea sigură de a avea talie subţire, fese ferme şi cele mai frumoase picioare.

slimLa baza programului de antrenament sunt mişcări simple care activează toate grupele de muşchi! Kilogramele în plus vor dispărea la propriu, iar celulita va fi uitată pentru totdeauna! Derivat din gimnastică, shaping-ul dezvoltă flexibilitatea şi modelează muşchiul. De asemeni acest sport vine în completare cu o alimentaţie sănătoasă, astfel procesul de slăbire şi remodelare corporală este garantat.

Datorită uşurinţei cu care se efectuează, exerciţiile de shaping pot fi practicate indiferent de pregătirea fizică şi rezistenţa musculară. Vrei să-ţi accentuezi formele fără a creşte masa musculară? Atunci ai făcut alegerea corectă! Efortul depus în timpul antrenamentului de shaping accelerează arderea grăsimilor, fără a provoca schimbări la nivelul ţesutului muscular. Ba mai mult, îţi vei simţi altfel corpul căci vei căpăta mai multă flexibilitate, vei fi plină de energie şi desigur vei aduna sute de priviri pline de admiraţie.

Suntem convinse ca un corp sanatos si o silueta de invidiat pot fi obtine doar prin sport si alimentatie echilibrata iar corpul tău este rezultatul alegerilor făcute pe parcursul vieţii. Fii prima care alege frumuseţea sănătoasă, alege Lady Sport Club!