Posted by & filed under Istorii de succes.

Cristina David: Dupa cele 10 kilograme slabite pot sa ma laud cu o noua silueta!

Ani la rand Cristina a neglijat problema kilogramelor in plus pana cand aceasta si-a spus cuvantul asupra sanatatii si nu in ultimul rand a felului in care arata. Fiind inspirata de sora ei, David Tatiana, care a reusit sa slabeasca cu 40 de kilograme, Cristina a decis ca a venit momentul sa-si schimbe modul de viata si obiceiurile alimentare.

 “Ani la rand am lasat problema spinoasa a kilogramelor acumulate in seama timpului. Am mers pe principiul “cine ma iubeste, ma iubeste asa cum sunt”. In mare parte era adevarat, dar in ultimii ani starea sanatatii mele s-a inrautatit considerabil: ma simteam tot timpul obosita, aveam stari de somnolenta, dureri articulare, dureri de spate si am ajuns la diagnosticul de diabet tip II. Atunci am realizat ca trebuie sa fac ceva si anume sa scap de excesul ponderal. Am contactat un nutritionist si am urmat o perioada de regim sanatos, am slabit un pic dar simteam ca lipseste ceva in formula asta: sportul. Nu mai facusem miscare de ani de zile, pana cand, inspirata de succesul surorii mele,  Tatiana David care a slabit cu 40 de kilograme, am apelat la aceiasi metoda “shaping”, metoda noua  in Iasi de a slabi si de a-ti remodela corpul. Mi-am zis sa  incerc sa vad cum e (mai ales ca prima sedinta e gratuita) si pot sa spun ca a fost un fel de “dragoste de la prima vedere”: o sala cocheta, decoarata cu bun gust, bine echipata, dedicata exclusiv femeilor, dar mai ales personalul, bineinteles femenin, bine instruit si amabil. Atitudinea lor calda si binevoitoare, modul personalizat de a aborda fiecare clienta si excelenta pregatire profesionala m-au facut sa ma apuc serios de treaba .In timp am ajuns sa le cunosc mai bine pe instructoare si sa realizez ca au personalități diferite: Rada e energica si *bossy* atat cat sa te determine sa nu renunti,  Ala,  prezenta fizica delicata dar te surprinde prin insistenta de a duce fiecare exercitiu pana la capat si Alexandra, tonica si amuzanta.

Fiecare dintre ele are stilul ei de a te motiva sa poti mai mult,  sa crezi in tine si functioneaza perfect ca o echipa. Singurele lucruri pe care mi le-au cerut au fost: perseverenta, respectarea unui regim alimentar sanatos si ……zambet! Nu mi-a fost usor sa zambesc dupa primele 2 sedinte din cauza febrei muscular, dar, cu rabdare si perseverenta, am trecut de perioada de adaptare si am descoperit ca astept cu bucurie fiecare ora de antrenament,  mai ales ca m-am rasfatat si cu câteva sedinte de masaj anticelulitic executate de mainile fermecate ale Ancai,  care,  pe langa un masaj dupa care simti ca ti s-au topit *aripioarele* si*colaceii*,  te va tine in priza si cu istorioare de amuzante. Acum, dupa 2 luni si jumatate de munca si cele 10 kilograme in minus, pot sa ma laud cu mai multa energie, cu o o excelenta stare fizica si psihica si mai ales cu o noua silueta ce atrage priviri admirative din partea celor din jur. Acum m-am convins si eu ca daca esti gata sa muncesti pentru ca sa iti implinesti visul de a arata si a te simti mai bine, vei avea sustinerea instructoarelor de la shaping si cu siguranta vei obtine rezultate dorite!”

Cristina